EUROOPPA - RUOKAMATKAILU - TUKHOLMA

Brunssi Tukholmassa? STHLM Brunch Club on vastaus unelmiisi

On ihanaa ollut huomata, että Helsingissä pystyy syömään helposti terveellisesti ulkona – kuitenkin pakko myöntää, että aidan toisella puolen Tukholmassa kaikki on vihreämpää. Niin myös herkulliset ja terveelliset brunssitkin. Tukholmassa voit lomaillessa syödä vielä helpommin terveellisesti – oikeastaan puolivahingossa, sillä kaupunki on pullollaan toinen toistaan houkuttelevampaa terveellistä kahvilaa ja ravintolaa. Yksi asia oli selvä, kun varailtiin lentoja Tukholmaan. Pakko päästä testaamaan paljon kehuttu STHLM Brunch Club.

STHLM Brunch Club tarjoilee aamiaista/brunssia koko päivän Vasastanissa, tarkemmin osoitteessa Dalagaten 24. Pöytävarauksia tänne ei voi tehdä, mikä on mielestä tosi jees. Viikonloppuisin on kiireisintä aikaa, joten me suunnattiin tänne pikkaisen aukeamisen jälkeen (ma-pe 7.30-15.30 & su-la 8.30-16) ja saatiin toiseksi viimeinen vapaana oleva pöytä. Sen jälkeen alkoikin porukan jonottaminen ulkopuolella ja kun poistuttiin paikalta, jonoa oli kertynyt kiitettävästi. Luin jostain blogista, että he olivat odottaneet kaksi tuntia viikonloppuna. Tämän takia päätettiin suunnata heti aamusta.

Ei sillä, olisin kyllä voinut jonottaa tuon aamiaisen takia vaikka puoli päivää. Brunssimenulta löytyy erilaisia kulhoja – mikä surku oli, kun mun etukäteen eniten himoittu acai-bowl oli loppunut / sitä ei ollut tarjolla kyseisenä päivänä. Voihan kääk! Korvasin acai-bowlin sitten bircher tuorepuurolla, joka ei ollut pettymys. Vaikka nyt vähän harmittelinkin sen acain perään.

 

 

 

Syömäni chiapuuro oli ehkä kaunein asia, mitä oon koskaan syönyt. Siitä oikein huokui se, miten rakkaudella se on valmistettu. Oisin voinut vaan ihastella sitä koko päivän, mutta Jussi halusi pikkuhiljaa iskeä ruokien kimppuun. 😀

Erilaisten bowlien lisäksi tarjolla on erilaisia voileipiä, eggs benedictejä ja burgereita. Ei maisteltu burgeria, mutta meidän kaveri on kehunut sitä paljon. Henkilökohtaisesti aamupalaan mulla ei kuulu burgeri, joten herkuttelin lohi-avokadobagelilla, joka oli suussasulavan herkullista. Jokainen suupala oli pieni pala taivasta.

Ja voi luoja, että kuolasin viereisten pöytien pannukakkujen perään. Oltiin yksinkertaisesti niin täynnä, ettei oltaisi jaksettu enää enempää. Olkaa viisaita ja jättäkää tilaa niille!

 

Aamupala veti totiseksi näköjään Jussin

 

 

 

Juomapuolikaan ei petä täällä, sillä tarjolla oli erilaisia mehuja, smoothieita ja paikan kuuluisia milkshakeja. Oon enemmän suodatinkahvi-ihmisiä, sillä litkin töissä niin paljon erikoiskahveja. Kahvi oli todella hyvää ja se taisi tulla muistaakseni Johan & Nyströmiltä. Iso plussa siitä, että santsikuppi kuului hintaan!

Ylipäätään mitä hintaan tulee, paikka oli todella edullinen laatuun nähden. Luulin aluksi, että meidän brunssille tulisi enemmänkin hintaa ja lopputulos oli hyvinkin kohtuullinen.

Palvelu STHLM Brunch Clubilla oli todella asiantuntevaa, rentoa ja ripeää – vaikka paikka oli tupaten täynnä. Eli täyden kympin paikka, jossa todellakin kannattaa poiketa Tukholman visiitillä aamiaisella!

 

 

Onks sulla jotain tiettyä suosikkia brunssille / aamiaiselle Tukholmassa? Miksei myös Helsingissä, sinnekin otetaan vinkkejä vastaan mielellään.

 

Veera


Psssst! AURINKORASVAA JA ALOE VEERAA-blogiani voit seurata FacebookinInstagramin (@veerapirita)Bloglovinin Blogipolun  tai Blogit.fi:n kautta – olet lämpimästi tervetullut mukaan! <3 

 

2 Comments on “Brunssi Tukholmassa? STHLM Brunch Club on vastaus unelmiisi

    1. Sitä se oli todellakin! En nyt muista tarkalleen, mutta 20-30 euron väliin se jäi. Olin ihan pihalla niiden kruunujen suhteen, kun maksoin kaiken kortilla ja vielä suurimmaksi osaksi vinguteltiin Jussin kortteja tällä reissulla niin ei tullu seurattua hintoja niin tarkkaan. Puhuttiin kyllä, että samalla hinnalla saisi Suomesta jonkun perusbrunssin, niin ei se paljoa voinut maksaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *