HELSINKI - MATKAILU

Aroha Helsinki: upea kauneuden ja matkailun keidas Ullanlinnassa

Oon niin innoissani tästä paikasta, etten tiedä tarkalleen mistä aloittaa. Aloitetaan vaikkapa alusta. Olen siis vuosia etsinyt Helsingistä itselleni sopivaa kampaamoa, mutten ole sitä löytänyt ja usein sen takia käynyt Joensuussa käydessäni siellä kampaajalla. Kuitenkin suhteellisen epäkäytännöllistä, että kampaamo sijaitsee 400 kilometrin päässä vai mitä? Kun kuulin, että Urbaani viidakkoseikkailijatar -matkablogin Laura on avannut Ullanlinnaan kampaamon, jossa vahvasti kantavana teemana on matkailu, oli tätä pakko päästä testaamaan. Josko nyt viiden vuoden etsintä tuottaisi hedelmää?

En ole ehkä koskaan käynyt näin kauniissa kampaamossa, tila oli super inspiroiva ja täynnä hyvää fiilistä. Tunsin oloni lämpimästi tervetulleeksi. Katse tarttui heti sisään astuessa moneen yksityiskohtaan sekä oli olo, etten olisi edes Helsingissä. Ihan kuin olisin tullut keskelle tropiikkia sisustuksen perusteella. Sisustus on erittäin persoonallinen sekä pisteet kierrätyksestä, lähes kaikilla tavaroilla on joku tarina täällä.

100 neliötä täyttä silmäkarkkia siis.

Arohan katon alta löytyy parturi-kampaamo, ekokampaamo, meikkipalvelut sekä pieni koru/taidekauppa. Bongasin muun muassa todella ihania koruja, pitää ensi kerralla ehkä kotiuttaa jotain korujakin. Kyllä, ensi kerta on tulossa – vihdoin löytyi sellainen paikka, jossa haluan jatkossa ruveta käymään.

 

 

 

 

 

Arohan tilat on upeat: lattia ja katto on kyllä niin upea.

 

 

Matkailuteemaisia lehtiä totta kai sekä ihanasta astioista tarjoltua kahvia.

 

Kuva: Laura

 

Huomasi, että Arohassa on yhdistelty kahden seikkailijattaren unelmia ja mielikuvitusta. Ei uskoisi, että tiloissa on ennen ollut lamppukauppa. Molemmat omistajat eli Laura ja Tiina ovat siis kovia reissunaisia ja ovat tutustuneet Lauran Seikkailijattaret -yhteisön kautta.

Aroha tarkoittaa Uuden-Seelannin Maorien kielellä yksinkertaistettuna sanaa RAKKAUS. Enemmän kuin romanttisessa mielessä, se edustaa rakkaudellista elämäntapaa. Se edustaa yhteyttä, energiaa, tyytyväisyyttä ja hetkessä elämistä. Näissä meillä kaikilla on oppimista, aivan varmasti.

Toisinpäin käännettynä, lopusta alkuun, sama sana on espanjan kielen sana ahora eli sana NYT. Haluammekin Aroha Helsingissä korostaa hetkessä elämistä. Toivomme, että jokainen Vuorimiehenkadun Arohan ovesta sisään astuva nauttii hetkestään kanssamme ja jättää huomisen haasteet ja eilisen huolet taakseen. – Aroha Helsinki

Olin kyllä super tyytyväinen lopputulokseen, sillä mun vanha ’rytökärpän pesä’ (rakkaalla lapsella monta nimeä 😀 ) sai kyytiä ja lyheni reilusti. Vihdoin sain vihdoin oikean väriset hiukset, jollaista olen yrittänyt saada viimeiset pari vuotta eli suht lähellä omaa hiusten väriäni. Ihan täydellistä, miten hyvin Laura osasi lukea ajatuksiani, vaikka annoin aika vapaat kädet hänelle. Erityisesti tuntuu, että ruskeat silmät korostuu uuden sävyn kanssa ihan eri tavalla.

 

Tässä vielä ennen ja jälkeen kuvia Lauran työstä:

 

Ennen

 

Jälkeen

 

Jälkeen

 

Jälkeen

 

Hei vinkkaan vielä tähän loppuun Arohan huikean avajaistarjouksen: kun suosittelet Aroha Helsinkiä kaverille, hyödytte molemmat. Kaveri saa tutustumistarjouksena kaikista palveluista – 10% ja sinä kaverisi käytyä seuraavasta kerrasta – 20%. Tutustumisdiili voimassa 31.5.2019 asti (eli tee varaus tähän mennessä). Muistakaa mainita sana #kaveridiili varatessa ja samoin kaverin nimi.

Huhtikuussa avattu Aroha löytyy siis Vuorimiehenkadulta (16) Ullanlinnasta, hinnaston löydät täältä ja varauksen esimerkiksi juuri Lauralle voit tehdä täältä. Tämä postaus ei ole millään lailla yhteistyössä toteutettu, vaan on oikeasti todella tyytyväisen asiakkaan kokemus ja haluan vain jakaa vinkkiä tästä helmestä eteen päin sekä mahdollisesti auttaa saamaan uusia asiakkaita uuteen upeaan kauneuden ja matkailun keitaaseen. <3

 

Kuva: Laura

 

Mitä mieltä oot tästä kauneuden ja matkailun keitaasta? Ihana vai mitä? Nyt eikun aikaa varaamaan. 😉

 

Veera


Seuraa Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa -matkablogia:

Facebookin (@Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa), Instagramin (@veerapirita) , Bloglovinin tai Blogit.fi:n kautta – olet lämpimästi tervetullut mukaan! <3

10 Comments on “Aroha Helsinki: upea kauneuden ja matkailun keidas Ullanlinnassa

  1. Aroha on niin ihana <3. On ollut mahtavaa seurata, miten tämä unelma on konkretisoitunut. Uskon, että asiakkaat saavat Arohasta monenlaista inspiraatiota kampaamopalveluiden lisäksi <3.

  2. Kampaajan löytyminen on välillä muuten hitsin vaikeaa. Minäkin olen muuttanut niin monta kertaa ja uudessa kaupungissa se on aina edessä. Muutama huti aina tulee ennekuin se ”oikea” löytyy. Aroha Helsinki näyttää kivalle paikalle. Eikä taida Suomesta löytyä toista matka-aiheista kampaamoa. Harmitti, kun en päässyt Lauran järkkäämään iltaan, mutta täytyy mennä joku toinen kerta.

  3. Näyttääpä kivalta. Hyvä idea tulla perinteisistä raameita ulos ja sisustaa paikka johonkin teemaan. Mikäpä sen parempi ja mielenkiintoisempi aihe kuin matkailu 🙂 Mieluusti kävisin tuollaisessa kampaamossa, jos vain vähän lähempänä olisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *