HELSINKI - KOTIMAA - MAJOITUS - MATKALLE KYÖSTIN KANSSA

Kyöstin synttärit Vaakunassa: koiraystävällinen sviitti Helsingissä

Lahjakortti saatu: Sokos Hotel Vaakuna

Sain viime syksynä lahjakortin Sokos Hotel Vaakunaan, joka oli umpeutumassa toukokuun lopussa. Meidän Kyösti täytti kolme vuotta tällä viikolla ja sain mitä mainioimman idean edeltävän iltana: lähdetään staycationille kaikki kolme yhdessä. Yllätyin positiivisesti, kun selvisi että Sokos Hotel Vaakunassa on myös lemmikkiystävällisiä sviittejä. Meidän Kyösti ansaitsee parasta merkkipäivän kunniaksi.

Kyösti on ollut paljon meidän matkoilla mukana, mutta joka kerta Helsingissä staycationeilla olemme vieneet hänet hoitoon muualle. Näin jälkikäteen mietittynä en ymmärrä, miten ei olla häntä aikaisemmin napattu mukaan. Tästä lähtien Köpsi kuuluu meidän vakiokalustoon myös Helsingissä yöpyessä.

Varovasti kyselin Vaakunasta, josko heillä olisi lemmikkiystävällisiä sviittejä – usein niihin ei ole koirat nimittäin tervetulleita. Meidän iloksi saimme kylpyammeellisen sviitin seitsemännestä kerroksesta, josta on todella upeat maisemat. Kävin kyseisessä hotellihuoneessa viime syksynä ja se teki silloin jo suuren vaikutuksen. Huone on kulmahuone ja makuuhuoneesta on todella upeat maisemat kaupungin sykkeeseen. Ihanaa, että lemmikkiystävällistä majoitusta Helsingistä saa myös super tyylikkäästi.

Staycationin teema oli pitkät yöunet, hyvää ruokaa ja yhdessäoloa. Kuluneet viikot ovat olleet aika hektisiä mökkirempan suhteen, joten oli ihana muutenkin viettää tämä viikonloppu Helsingissä sekä karata vielä yhdeksi yöksi pois kotoa. Nukahdin välittömästi, kun illalla painoin pääsi tyynyyn. Koronarajoituksien takia ravintolat meni normaalia aikaisemmin kiinni, joten wolttasimme Vaakunan eteen Hill’s Dumblingista ruokaa. Ahh, ihan täydellistä kun ei tarvinnut laittautua yhtään illallista varten.

 

Sokos Hotelsien lemmikkipussista Kyösti rakastaa tuota koirien superfood-patukkaa.

 

 

He kaksi nauttivat pitkistä yöunista, kun itse aamulla tein vähän koneella töitä.

 

 

 

Mitkä maisemat ikkunasta.

 

 

 

Vaakunassa on tehty aika mittavaa remonttia, kuitenkin omaa aikakauttaan eli funkkista kunnioittaen. Hotellihuoneita on uusittu paljon, mutta kyllä ravintola 10. Kerros on oma suosikkini. Sisustus on siellä todella upea. Herkullinen aamiainen tarjoillaan tuolla myös. Plussat kyllä siitä, että aamiaisen esillepanoon oli panostettu todella paljon. Ehkä oma suosikkini Sokos Hotelsien aamiaisten esillepanossa, eikä se kyllä yhtään hullumaltakaan maistunut.

Itselle Vaakunasta on super rakkaita muistoja, sillä 2011 olimme ystäväni kanssa lähdössä Maltalle työharjoitteluun kesäksi ja vietimme yön Vaakunassa ennen kuin suuntasimme Helsinki-Vantaalle. Tuolta matkalta syttyi kipinä matkailuun, sillä se oli ensimmäinen ’kunnon’ ulkomaanmatkani, ellei nyt Tallinnaa ja Petroskoita lasketa.

Tällaisia staycationeita pitäisi kyllä tehdä useammankin, ihana pysähdys arjen kiireiden keskeltä ja panostus omaan hyvinvointiin.

PS. Täältä voit lukea meidän suosikkipaikat Kyöstin kanssa matkustamiseen.

 

Koirasynttäreiden kunniaksi ostin Lushista koiramaisen kylpyvaahdon.

 

 

Hyvää syntymäpäivää rakas. <3

 

Oletko ehtinyt majoittua jo Vaakunassa remontin jälkeen?

Veera


Seuraa Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa -matkablogia: 

Instagramin (@veerapirita) , Facebookin (@Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa)Bloglovinin tai Blogit.fi:n kautta.

 

 

5 Comments on “Kyöstin synttärit Vaakunassa: koiraystävällinen sviitti Helsingissä

  1. Kun meillä ei koiraa (tai muutakaan eläintä) matkusta mukana, niin kysyn mielenkiinnosta, että onko koiran kanssa hotellihuoneen löytäminen hankalaa? Onko useimmiten niin, että koirat on kielletty? Vai koskeeko tuo enemmän vain sviittejä, että niitä on vaikea löytää?

    1. Hotellihuoneita kyllä yleisesti löytyy, ei tuu mieleen yhtään hotellia minne Kyösti ei olisi tervetullut. Sit about puolet lemmikkihuoneista on aika vaatimattomia, joten oon ihan super innoissaan joka kerta jos saadaan hieno huone lemmikin kanssa matkatessa. Sviiteistä en oo osannut edes haaveilla Kyöstin kaa ennen tätä. Mökeissä on sit usein enemmän hankaluuksia saada koiraa mukaan, joka harmittaa usein kun just se kivoin minkä haluaisi, on kielletty lemmikeiltä. Ymmärrän toki allergiat tms, joten ei haittaa jos ei olla kaikkialle tervetulleita. ☺️

  2. Tuo oli yksi vaihtoehto 4-kymppisille viime kesänä, mutta hotellissa eivät uskaltaneet luvata, että tietyt huoneet olisivat silloin valmiita, kun remontti oli ihan kesken.
    Onpa kiva, kun Kyöstikin pääsi teidän mukaan tuonne

  3. Taitaa useammallakin matkabloggaajalla näissä koronaoloissa ollut hotellilahjakortteja, jotka vanhenevat toukokuussa. Me päädyimme Original Sokos -hotelliin Kotkassa 🙂 En ole oikein päässyt Sinuiksi staycation -ajatuksen kanssa, joten alle 50 km kotoa ei oikein ole vaihtoehto, vaikka Vaakuna kivalta vaikuttaakin!

  4. Suuren suuret onnittelut Kyöstille multa ja Dodolta 🙂

    Mulla on ollut koiruus mukana työreissuilla nyt kevään aikana, ja paras paikka (ainakin tähän mennessä) on ollut Jyväskylän paviljonki. Dodo huomioitiin super hyvin tyyliin jokaisella pissareissulla ja muutenkin oli tosi tervetullut olo 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *