MIAMI

Matkavinkki Miamiin: Venetian Pool kun haluat vaihtelua rannoille

Tässä elämäntilanteessa tuntuu hassulta kirjoittaa matkavinkkejä Miamiin, mutta minulla on kyllä vahva luotto, että vielä joku kaunis päivä matkustaminen ulkomaille on ajankohtaista. Viimeisin matkani kaukomaille ennen koronaa oli Miami ja Karibian risteily ja tältä reissulta on jakamatta monta matkavinkkiä – yksi niistä on Venetian Pool.

Kuuluisan Coral Gablesin alueella sijaitseva Venetian Pool oli mukavaa vaihtelua Miamin rantoihin, joissa itsessään ei ole myöskään mitään vikaa. Vaihtelu kuitenkin virkisti ja oli kiva uida ilman hiekkaa välillä. Törmäsin Venetian Pooliin puolivahingossa, kun googlettelin Miamissa hotellin uima-altaita, jonne saisi mennä pääsymaksua vastaan. Moni niistä oli helposti vähintään 50 dollaria, joten siinäkin mielessä tämä paikka sopi paremmin meidän budjettiin.

Budjetista puheenollen, kurkkaa täältä minun kalleimman matkani eli Miamin kaupunkiloman ja Karibian risteilyn loppulasku. 

Venetian Poolin läheisyydessä on myös kuuluisa Biltimore Hotel, joka on nähtävyys jo itsessään. Me tykättiin ajella autolla vain Coral Gablesin alueella ja ihasteltiin paikallisia taloja, jotka ovat super hienoja.

 

Kuuluisa Biltimore Hotel on ihan nurkan takan Venetian Poolista.

 

 

Sisäänkäynnissä oli pientä historiaa ja vanhoja valokuvia Venetian Pooleista.

 

 

Vuonna 1923 rakennettu Venetian Pooliin on otettu vaikutteita muun muassa Venetsiasta. Täällä ollessa ei niinkään tullut olo kuin olisi Venetsiassa, mutta oli kiva päästä uima-altaaseen välillä sekä köllötellä aurinkotuoleissa kylmän juoman kanssa. Alue koostuu isosta altaasta, ’vesiputouksista’, kahvilasta ja auringonottoalueesta.

Kannattaa tarkastaa aukiolot oman matkasi ajankohtana (katsotaan mikä vuosi saa taas matkustaa Miamiin, sitä odotellessa 😀 ), sillä esimerkiksi me ehdimme tänne viimeisenä päivänä ennen pidempää ’talvisulkua’. Meidän aikaan tuolla oli myynnissä liput (15 dollaria) luukulta, mutta nyt heillä näyttäisi olevan myynnissä myös/vain e-liput, jotka voit ostaa ennakkoon.

Mitä muuta me teimme Miamin viikon lomalla? Lue lisää täältä. 

 

 

 

 

 

Mitä matkavinkkejä sulla on Miamiin? Alkaako muillakin olemaan kaukokohteisiin pikku hiljaa ikävä?

 

Veera


Seuraa Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa -matkablogia: 

Instagramin (@veerapirita) , Facebookin (@Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa)Bloglovinin tai Blogit.fi:n kautta.

 

 

5 Comments on “Matkavinkki Miamiin: Venetian Pool kun haluat vaihtelua rannoille

  1. Oikeastaan kaukokohteista om omasta mielestäni nimenomaan kiva lukea juuri nyt. Kyllä todellakin alkaa olla ikävä kaukokohteisiin. Tultiin juuri Lapista kotiin ja se oli hurjan kiva reissu, mutta siitä huolimatta jotenkin sitä vain kaipaa kaukomaille.

  2. Miami on sellainen paikka, että sinne menisi mielellään uudelleen ja mahdollisimman pian! Venetian Pool kävisi itselle kyllä, sillä itse olen uima-allas uija enkä merivedessä läträäjä. Tosin kyllä South Beachillä oli mukava maata auringossa, mutta en itse siellä uimisesta välittänyt. Miami on muuten tosiaan tosi kallis, mutta olihan se omanlainen elämys yöpyä Ocean Drivella.

    Mitä tulee omiin Miami-vinkkeihin, niin olisiko jotain uutta sinulle tästä: https://kohteenamaailma.fi/amerikka/mita-tehda-miamissa/

    Mitä tulee näihin uima-altaisiin, niin oma suosikkini löytyy Curacaolta. Siellä oli upea hiekkaranta infity uima-altaassa, niin tykästyin siihen kovasti!

  3. Kivan näköinen paikka! En ole kuullutkaan tuosta aiemmin. 🙂 Olen ehdottomasti rantaihminen enemmän, mutta ainahan sitä on kiva uimassa käydä milloin missäkin! On myös mukava lukea ulkomaan reissuista, sillä niiden myötä pääsee tekstin ja kuvien kautta hetkeksi irtaantumaan tästä nykytilanteesta ja omasta suomi-arjesta. Onneksi pääsitte tämän upean reissun kokemaan ennen koronan tuomia haasteita, ihania kuvia! 🙂 Uusia kaukoreissuja odotellessa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *